Dag allemaal,

Deze keer geen kerstbrief geschreven eind november, maar wel rijkelijk te laat, wanneer Sinterklaas al gekomen is. Ik ben aan het schrijven terwijl Amelie de kerstboom aan het versieren is en ik doe mijn best om vandaag alle teksten af te werken en die ten laatste morgen naar Koen door te sturen voor de lay-out. En ik hoop dat Jan en Dany het daarna geregeld krijgen om jullie deze Vogel van Papier nog voor Kerstmis te bezorgen.

Het wordt weer een lijvige versie die getuigt van drukke bezigheden van alle aard. Het schrijven van de nieuwsbrief biedt steeds de kans om terug te kijken. Soms denk ik dat er niet veel speciaals gebeurd is, en er waren de voorbije tijd ook wat zorgen en verdriet. Toch kan ik jullie ook in deze wel en wee over veel kleine goede dingen vertellen: over de Sint-Michielsfeesten in Zambiza die dit jaar door Jayac, met Saulo in de hoofdrol, schitterend georganiseerd werden, over een mooi project waarvoor we door een heel toevallige samenloop van omstandigheden ondersteuning krijgen, en ook over koekjes, taarten en spaghetti. Jullie hebben ook nog het verhaal van Ruth tegoed. Zij hielp tijdens de voorbije zomer bij ons als vrijwilliger in Tapori en biedt jullie “een intieme kijk in het leven”.

Bovendien zeggen beelden dikwijls veel meer dan woorden, en ik hoop dat jullie ook blij worden van de zalige foto hieronder van Mattias en Sheyla, die allebei naar de kinderleefgroep in Tapori komen.

Ik hoop dat jullie het voorbije jaar ook veel kleine goede dingen beleefden, en ik wens dat die er het komende jaar ook elke dag voor iedereen mogen zijn.

Zalig Kerstmis en Gelukkig Nieuwjaar!

INGE